Ga naar Content

Handbal: VZV raakt Djazzmin Trabelsi kwijt aan Duitse club

Handbalster Djazzmin Trabelsi gaat Noord-Holland inruilen voor Oost-Duitsland. De aanvoerster van VZV heeft een contract getekend bij Füchse Berlin.

Djazzmin Trabelsi scoort namens VZV tegen V&L - Foto: Orange Pictures / Frank Kerbusch

De club uit de Duitse hoofdstad staat momenteel derde in de Tweede Bundesliga. "Ik ga natuurlijk heel erg genieten van deze gave ervaring", zegt Trabelsi op de website van VZV.

"Ik denk dat er weinig verenigingen zijn met zo'n trouwe fanbase als bij VZV"

handbalster djazzmin trabelsi

Trabelsi (23) gaat de club in 't Veld missen. "Ik zie VZV echt als een grote familie waar ik me heel erg thuis heb gevoeld de afgelopen jaren en dit zal ook altijd zo blijven. Ik denk dat er weinig verenigingen zijn met zo'n trouwe fanbase als bij VZV. Het is een heel fijn gevoel om te weten dat er altijd publiek achter je staat om je naar de overwinning te schreeuwen."

Eerder speelde Trabelsi bij Risdam Zebra's in Blokker, het Amsterdamse VOC en SEW uit Nibbixwoud. Zeven jaar geleden kwam ze bij VZV, waar ze de laatste jaren aanvoerster was.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]