Ga naar Content

Telstar-trainer Andries Jonker ontkent interesse van Almere City FC

Telstar-trainer Andries Jonker ontkent dat hij in gesprek is met Almere City FC om daar trainer te worden.  "Ik word geen trainer van Almere City voor zover ik weet", laat Jonker weten.

Telstar-trainer Andries Jonker - Foto: Orange Pictures

Omroep Flevoland meldt dat Jonker al een aantal oriënterende gesprekken heeft gevoerd met de Almeerse clubleiding. Jonker zegt dat hij wel gesprekken heeft gevoerd met technisch directeur Teun Jacobs van Almere City FC, maar dat die van informele aard zijn. "Teun en ik kennen elkaar redelijk goed en wij hebben regelmatig contact. In die gesprekken is het niet gegaan over het trainerschap bij Almere City FC", aldus Jonker.

'In die gesprekken is het niet gegaan over het trainerschap bij Almere City FC"

telstar-trainer andries jonker

Broedende kip

In februari was er een gesprek tussen Telstar-directeur Pieter de Waard en Andries Jonker. Sindsdien bleef het stil. De Waard wil niets kwijt over hoe de onderhandelingen met Andries Jonker verlopen. "Een broedende kip moet je niet storen", aldus De Waard. 

Jonker zelf heeft aangegeven dat hij het naar zijn zin heeft in Velsen-Zuid, maar dat hij graag een stapje wil maken met Telstar. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]