Sport

NL
V

Telstar-trainer Andries Jonker wordt moedeloos van tegengoals vlak voor tijd

16 april 2021, 23.19 uur · Aangepast 16 april 2021, 23.55 uur · Door Stephan Brandhorst

Het wordt inmiddels een repeterend verhaal voor Telstar. De Witte Leeuwen gaven de overwinning tegen Excelsior uit handen en dat overkomt de ploeg van Andries Jonker dit seizoen te vaak. "Die laatste bal moet je verdedigen en daar slagen we weer niet in."

Andries Jonker: "We slagen er maar niet in" - NH Nieuws

"Dit is dezelfde wedstrijd", refereert Jonker naar de wedstrijd van afgelopen maandag in Almere (1-1). Ook toen kreeg Telstar een late tegentreffer, waardoor opnieuw twee punten werden verspeeld in extremis. "We krijgen de zoveelste spelhervatting tegen, die voor de goal wordt gebracht en voor de zoveelste keer hebben we een wegzakkertje."

Quote

"Voor de zoveelste keer hebben we een wegzakkertje"

telstar-trainer Andries Jonker

Kökcü

Lange tijd leek Ozan Kökcü de matchwinner voor Telstar te zijn. De middenvelder was belangrijk met een doelpunt vlak voor rust, maar zijn team moest uiteindelijk weer een tegentreffer slikken. "Helaas zat het er weer niet in. Dit is zeker iets dat echt beter moet in het team. We hebben nog vier wedstrijden om te laten zien dat we het wel kunnen vasthouden. Het is gewoon doodzonde dat we het weer niet doen."

Ozan Kökcü na nieuw wegzakkertje van Telstar - NH Nieuws

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]