Ga naar Content

Toekomst trainer Andries Jonker bij Telstar blijft in het ongewisse

Al maanden leeft de vraag bij de Telstar-fans. Blijft of vertrekt trainer Andries Jonker uit Velsen-Zuid? "Zodra er nieuws is dan horen jullie het", aldus Jonker.

De toekomst van Andries Jonker is nog steeds niet duidelijk - NH Nieuws

Jonker heeft al een gesprek gehad met Telstar-directeur Pieter de Waard over zijn toekomst. Nu ligt de bal bij de zaakwaarnemer Humphry Nijman en Telstar. Jonker vertelde vandaag  dat het toekomstige spelersbudget van Telstar belangrijk voor hem is. "Het budget is wel een belangrijk punt. Ik denk dat het goed is om vooraf met elkaar te zeggen: wij willen een stapje maken. Als je vooruit wil dan gaat dat vaak gepaard met meer kunnen doen. Maar het is een moeilijk tijd en het allerbelangrijkste is dat Telstar deze tijd overleeft", besluit Jonker. 

"Het budget is wel een belangrijk punt. Ik denk dat het goed is om vooraf met elkaar te zeggen: wij willen een stapje maken"

telstar-trainer andries jonker

Jonker zegt verder dat hij niet geëist heeft dat komend seizoen het spelersbudget minimaal gelijk moet blijven.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]