Ga naar Content

Goed nieuws voor Ajax: Maarten Stekelenburg kan keepen tegen AS Roma

Ajax-keeper Maarten Stekelenburg staat donderdag onder de lat tegen AS Roma. De 38-jarige Haarlemmer is hersteld van zijn knieblessure, meldt de NOS.

Ajax-doelman Maarten Stekelenburg - Foto: Pro Shots / Niels Boersema

Op zondag 4 april viel Stekelenburg uit in de warming-up voorafgaand aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Hij werd sindsdien vervangen door Kjell Scherpen.

Scherpen

Het heenduel met AS Roma in Amsterdam ging vorige week met 2-1 verloren. Scherpen speelde daarbij een negatieve hoofdrol vanwege een blunder. Hij liet een houdbare vrije trap door zijn handen glippen.

Stekelenburg was oorspronkelijk de tweede doelman bij Ajax dit seizoen, maar sinds de dopingschorsing van André Onana is hij onomstreden. Ook bondscoach Frank de Boer was onder de indruk en selecteerde hem voor het Nederlands elftal.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]