Ga naar Content

Kickbokser Zonneveld extra gebrand om weer te gaan knallen

Kickbokser Bowie Zonneveld uit Velsen-Noord komt zaterdag weer actie. Tijdens de World Fighting League vecht hij tegen Rhydel Vogelenzang. "Net zoals ik is het een harde jongen die wel een klap kan hebben. Ik ben een echte knokker dus het wordt een mooie partij ", aldus Zonneveld over zijn komende wedstrijd.

Het harde trainen zit er voor de Noord-Hollander op. De komende dagen moet hij op gewicht komen (65 - 67 kg). "Dat is wel pittig, maar heb er inmiddels wel ervaring mee. Ik heb de McDrive al een tijdje niet gezien", vertelt een lachende Zonneveld.

Door de coronacrisis heeft hij net zoals veel andere vechtsporters een tijd niet gevochten. "Het is een tijdje geleden, maar ik kan niet wachten. Ik ben nu extra gebrand om te gaan knallen." 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]