Jong AZ boekt overtuigende zege op FC Dordrecht

Jong AZ heeft op eigen veld een een ruime overwinning op FC Dordrecht geboekt. De Alkmaarders creëerden veel kansen en drukten dit ook uit in de score: 4-0.

Jong AZ walst over FC Dordrecht heen - Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

Jong AZ was veruit de bovenliggende partij op het Sportcomplex in Wijdewormer. Na 27 minuten kwamen de Alkmaarders op voorsprong via Bram Franken en een minuut later verdubbelde Richionell Margaret de score: 2-0. Na rust waren Jelle Duin en Mohamed Taabouni trefzeker voor de ploeg van Michel Vonk en bepaalden daarmee de eindstand op 4-0.

Door de overwinning klimt Jong AZ een plaats op de ranglijst. Op dit moment staat het elftal zeventiende met 32 punten uit 33 wedstrijden.