Ga naar Content

3JS treden op bij testevenement Volendam: "Het heeft een hoop stof doen opwaaien"

Na meer dan een jaar treden de 3JS weer op, in cultuurhuis de PX in Volendam. "We hebben er enorm veel zin in", laten Robin Küller en Jan Dulles weten. Ze vinden het haast niet voor te stellen dat ze straks weer voor een publiek staan. Toch is niet iedereen blij met het testevenement.

3JS treden op bij testevenement Volendam - NH Nieuws

Als de kaartverkoop maandag goed loopt, staan de 3JS eind deze maand drie keer voor een kwart uitverkochte zaal. "Normaal passen hier 900 man in, maar dat mogen er nu maar 200 zijn", laat Jera van Gelder van het cultuurhuis de PX weten. Mensen die een kaartje kopen moeten zich 40 uur van te voren laten testen en daar is niet iedereen het mee eens. 

"Het heeft een hoop stof doen opwaaien", zegt Robin Küller. Veel fans zijn volgens de band enthousiast, maar er zijn er ook die zich niet willen laten testen. Die mails krijgt Van Gelder ook. Zij ziet ook veel reacties binnenkomen van mensen die tegen de testmaatschappij zijn. "Wij zijn juist heel blij dat we weer mensen kunnen verwelkomen en personeel laten werken die al een jaar thuis zitten."

Jan en Robin van de 3JS laten die reacties de pret niet bederven en kijken er enorm naar uit om weer op het podium te staan. Wat het eerste nummer is dat ze gaan spelen, weten ze nog niet. Mensen met een kaartje kunnen dat nummer nu al wel via sociale media aanvragen.

💬 Wil je niets missen uit Zaanstreek-Waterland?

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]