Ga naar Content

Almere City - Telstar verplaatst naar maandag

De wedstrijd tussen Almere City en Telstar wordt een aantal dagen uitgesteld. Het duel zou aanvankelijk op vrijdag worden gespeeld in Almere, maar gaat nu naar de maandagavond.

Foto: Pro Shots/Remko Kool

De reden is het staken van Roda JC - Almere City vanwege hevige sneeuwval. De KNVB heeft laten weten de resterende 23 minuten op vrijdag om 17.00 uur uit te spelen.

"Bij een gestaakte wedstrijd bekijkt de aanklager betaald voetbal altijd of er schuld is aan het niet uitspelen van een wedstrijd. In dit geval is de aanklager betaald voetbal van mening dat zowel Roda JC als Almere City geen schuld hebben [...] In dit geval heeft het bestuur betaald voetbal heeft ervoor gekozen om het restant van de wedstrijd te laten uitspelen", aldus de KNVB op de website.

Doordat deze wedstrijd vrijdag wordt uitgespeeld, is de wedstrijd Almere City – Telstar verplaatst naar maandag 12 april (aftrap 20.00 uur).

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]