Ga naar Content

Excelsior is de nieuwe club voor Telstar-verdediger El Yaakoubi

Redouan El Yaakoubi kondigde al zijn vertrek aan uit Velsen-Zuid. Nu heeft de verdediger van Telstar ook een club gevonden. Hij speelt komend seizoen voor Excelsior.

Redouan El Yaakoubi (l) probeert Des Kunst van zich af te schudden - Foto: Orange Pictures / Hans van der Valk

De voetballer heeft voor twee seizoenen getekend met een optie voor een derde jaar in Rotterdam. "Excelsior kwam in december op mijn pad. De club liet merken dat ze echt goed hebben gekeken wat voor speler ze binnenhalen. Excelsior heeft een plan en dat sprak mij aan. Het gevoel was goed en daarom heb ik nu al besloten dat ik dit moet doen", vertekt El Yaakoubi op de site van Excesior.

"Excelsior heeft een plan en dat sprak mij aan"

Telstar-speler rEDOUAN EL yAAKOUBI

El Yaakoubi is bezig aan zijn tweede seizoen bij Telstar. Hij speelde 56 duels voor de Witte Leeuwen. De verdediger is trainer Andries Jonker dankbaar voor zijn ontwikkeling de afgelopen jaren. Voor Telstar speelde El Yaakoubi voor Jong FC Utrecht. Vrijdag 16 april speelt El Yaakoubi met Telstar tegen zijn nieuwe club Excelsior.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]