Ga naar Content

Jong Ajax-aanvoerder Regeer: "We moeten het eerder beslissen"

Jong Ajax speelde op tweede paasdag met 1-1 gelijk op bezoek bij Helmond Sport. Volgens Youri Regeer, de aanvoerder aan Amsterdamse zijde, had er meer in het vat gezeten. "We creëerden genoeg en hadden het eerder moeten beslissen."

De reactie van Jong Ajax-aanvoerder Youri Regeer na de 1-1 tegen Helmond Sport - NH Sport / Frank van der Meijden

"Gezien het spelbeeld mogen we met 1-1 niet tevreden zijn. We krijgen genoeg kansen. Dit gebeurt ons te vaak dit jaar. De tegengoal was bovendien een persoonlijke fout", vertelt Regeer na afloop voor de camera van NH Sport.

Assist bij de gelijkmaker

De 17-jarige Regeer gaf de assist op de 1-1 van Naci Ünüvar. "Ik kreeg hem van de rechtsbuiten en ik ging vervolgens goed de diepte in. Ik kon de bal goed terugtrekken en Naci maakte hem mooi af", aldus Regeer. 

Tekst gaat verder onder de video

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag: "Ik kan leven met het gelijkspel" - NH Sport / Frank van der Meijden

Moeite met kansen afmaken

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag kon leven met het gelijkspel. "Het was een prima wedstrijd van onze kant. Helmond zit in een goede flow en die willen aanvallen. We hebben ze goed tegengehouden", analyseert Van der Gaag na afloop.

"Het team is blijven voetballen na de openingstreffer en daarna kregen wij het overwicht", vervolgt de Ajax-trainer. "We hebben moeite met kansen afmaken, maar ik ben tevreden met wat de ploeg heeft laten zien."

Aanstaande vrijdag 9 april komt Jong Ajax weer in actie. Dan spelen de talenten van de Amsterdammers de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]