Aanvoerder Plet bezorgt Telstar punt na saai duel tegen NEC: "Tweede helft doen we onszelf tekort"

Na een saaie wedstrijd tegen NEC neemt Telstar toch een punt mee uit Nijmegen. In de eerste helft met weinig spannende momenten werd het 1-0 na een eigen goal van Lesley Bakker. Uit een corner maakte aanvoerder Glynor Plet in de tweede helft gelijk: 1-1

Basisdebutant Lesley Bakker over zijn debuut tegen NEC - NH Nieuws

De eerste helft was er één om snel te vergeten. Het enige gevaar van de Witte Leeuwen kwam na zeven minuten via Yaël Liesdek, die terugkeerde in de basis. Na een voorzet kopte de verdediger de bal op het dak van het doel. De thuisploeg probeerde gevaar te stichten via Javier Vet. Zijn acrobatische poging ging ruim naast.

NEC kwam met veel geluk op 1-0. Een hoekschop werd verkeerd verlengd door Telstar-debutant Lesley Bakker. Via de achttienjarige middenvelder belandde de bal achter Jasper Schendelaar. Siebe Vandermeulen schoot kiezelhard van ruime afstand, Matthijs Branderhorst kon de bal simpel tegenhouden.