Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Pikante transfer Tol van Volendam naar Cambuur? "Ik heb nog nergens een krabbel gezet"

2 april 2021, 23.34 uur · Aangepast 3 april 2021, 00.16 uur · Door Edward Dekker

Technisch directeur Foeke Booy van Cambuur bevestigde na afloop van het duel met FC Volendam (0-3) de komst van Marco Tol. Althans dat twitterde een journalist van de Leeuwarder Courant. De Volendam-verdediger sprak dat bericht vrijwel tegelijkertijd tegen. "Ik heb nog nergens een krabbel gezet." 

Marco Tol ontkent al bij Cambuur te hebben getekend - NH Sport/Edward Dekker

Tol (22) gaf eerder aan zijn aflopende contract bij Volendam niet te willen verlengen. "Ik heb de ambitie uitgesproken om de stap naar de eredivisie te maken. Voorlopig ziet het er nog niet naar uit dat wij gaan promoveren", aldus Tol.

Behalve Cambuur zouden ook Heracles en sc Heerenveen interesse hebben in de verdediger die zelf niet op die namen ingaat. "Er zijn een aantal clubs geïnteresseerd."

Voor trainer Wim Jonk was het geen issue dat Tol niet zou spelen tegen Cambuur, omdat de trainer niets had gehoord over een transfer. "Ik weet het niet. Ik kan dan wel elke week vragen hoe de situatie is."

Wim Jonk reageert op de mogelijke overstap van Marco Tol naar Cambuur - NH Sport/Edward Dekker

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]