Ga naar Content

Contract van AZ-trainer Pascal Jansen verlengd tot 2023

AZ heeft het contract met hoofdtrainer Pascal Jansen verlengd tot medio 2023. Dat laat de club weten via de website. 

Foto: Pro Shots / Marcel van Dorst

Jansen nam het stokje in december 2020 over van Arne Slot, die plotseling moest vertrekken toen hij in onderhandeling was met Feyenoord. 

De club prijst Jansen, die tot dusver twintig wedstrijden van de Alkmaarse club heeft gecoacht. AZ is sinds Jansen hoofdtrainer is geklommen tot de derde plaats in de Eredivisie, met hetzelfde aantal punten als de nummer twee, PSV. 

Logische stap

Volgens Max Huiberts, directeur Voetbalzaken, is het een logische stap om verder te gaan. "Pascal heeft sinds december laten zien dat hij weet wat er van een hoofdcoach van AZ wordt gevraagd, daarnaast kent hij onze organisatie en manier van werken. We zijn tevreden met de resultaten en manier van werken. We zijn tevreden met de resultaten en spelers ontwikkelen zich door. Voor ons dus een logische stap om verder te gaan met elkaar."

Jansen geeft aan blij en vereerd te zijn dat hij deze kans krijgt van de club. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]