Ga naar Content

Zaalvoetbalclub FC Marlène strikt Jeroen de Groot als nieuwe hoofdtrainer

HEERHUGOWAARD - Jeroen de Groot volgt Carlo van der Waals op als hoofdtrainer van FC Marlène. De zaalvoetbal eredivisionist maakte dat donderdagavond bekend. Van der Waals vertrekt niet; hij wordt technisch manager.

Jeroen de Groot - Foto: JdL Fotografie

De Groot (38) was speler bij Hovocubo, 't Knooppunt en ZVV Volendam. Hij speelde 45 keer voor het Nederlands team.

Hij maakte vorige zomer de overstap naar FC Marlène en werd toen assistent van Van der Waals. "Ik wilde bij een club terecht komen waar een gedachte achter zat, in een goede organisatie en een selectie die kan en wil strijden om de prijzen", zo zegt de kersverse trainer in een persbericht van de Heerhugowaarders. "Ik ben er trots op dat ik bij deze mooie club nu de kans en het vertrouwen krijg om die uitdaging verder uit te bouwen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om straks weer aan de slag te gaan." 

Van der Waals was vele jaren assistent-trainer en nam in de zomer van 2019 het stokje als hoofdtrainer over van Anand Jagdewsing. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]