Ga naar Content

Timo Letschert voelt zich thuis in Broek in Waterland

BROEK IN WATERLAND - Sinds zijn terugkeer in Nederland, woont AZ-speler Timo Letschert in dorpje Broek in Waterland. In dat pittoreske Noord-Hollandse dorpje voelt de verdediger zich erg op zijn gemak.

Timo Letschert voelt zich thuis in Broek in Waterland - NH Nieuws

"Het mooiste dorp van Nederland denk ik", zo omschrijft Letschert zijn woonplaats."Het is relaxed en het ziet er allemaal mooi uit. Het is verzorgd. Het ziet er echt uit als een Hollands dorp. Ik vind het wel wat hebben. "

Letschert koos heel bewust voor een huis in een rustige omgeving. "Ik ben op jonge leeftijd uit huis gegaan. Dus toen heb ik veel tijd gehad om gekke dingen te doen. Maar nu heb ik een gezin. Dus die fase heb ik wel een beetje gehad dat ik ieder weekend op stap wilde of de drukte op wilde zoeken."

"Met de tweede plek hebben we nog een mooi doel om voor te vechten"

az-speler timo letschert

Letschert speelt sinds dit seizoen voor AZ, en hij staat nog steeds achter die keuze. "Ik kijk er goed op terug. Ik heb natuurlijk wel corona gehad, ik had het goed te pakken dus dat was wel pittig. Maar nu ben ik weer helemaal fit en kan ik mijn minuten maken. Met de tweede plek hebben we nog een mooi doel om voor te vechten."

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]