Ga naar Content

Special over AZ-held Ferdy Druijf in België: "Denk nog vaak aan wedstrijd tegen Partizan"

MECHELEN - Sinds de winterstop is er een nieuw avontuur aangebroken voor Ferdy Druijf. De spits wordt door AZ verhuurd aan het Belgische KV Mechelen. Daar zoeken we de spits op voor een uitgebreide reportage.

Special over AZ-held Ferdy Druijf in België: "Denk nog vaak aan wedstrijd tegen Partizan" - NH Nieuws

"Ik ben verhuurd hè voor een half jaartje", zegt Druijf over zijn overstap naar Mechelen. "Ik wou een avontuur aangaan. Ik heb het hier zeker naar mijn zin en het is een mooie club met een mooi stadion.Het is genieten om hier te zijn en dit te kunnen doen."

Druijf stond tot nu toe tijdens veertien wedstrijden binnen de lijnen, maar deed dat meestal als invaller. "Het zit nu een beetje tegen, maar je moet nooit stoppen. Je moet je altijd blijven laten zien. Je moet elke dag hard trainen en je moet nooit stoppen."

"Het is fantastisch om dat te doen voor de club waar je groot geworden bent"

SPITS FERDY DRUIJF

We denkt aan Ferdy Druijf, denkt natuurlijk meteen aan de wedstrijd tegen Partizan van vorig seizoen. Toen schoot hij AZ met twee sensationele goals in de absolute slotfase van de wedstrijd naar de knock outfase van de Europa League.

"Dat was echt geweldig. Ik denk er nog best vaak aan terug. Dat doet iets met je. Het is fantastisch om dat te doen voor de club waar je groot geworden bent. Om zo'n groot aandeel te hebben in die overwintering is iets heel moois", aldus Druijf.

Klik bovenstaande video aan om de special met Ferdy Druijf te bekijken

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]