Ga naar Content

Amsterdammer (22) opgepakt na video waarin jongen gevraagd wordt penis te tonen

AMSTERDAM - De politie heeft een 22-jarige Amsterdammer aangehouden naar aanleiding van een livestream met de Amsterdamse acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud waarin een jongen wordt gevraagd zijn geslachtsdeel te tonen. De Amsterdammer wordt verdacht van het vervaardigen en/of verspreiden van kinderporno.

Foto:

De politie noemt uit privacyoverwegingen geen naam van de verdachte, maar gezien de leeftijd gaat het vermoedelijk om Bilal Wahib.

In de video is te horen dat de fan "17 doezoe" (17 duizend red.) euro van Wahib zou krijgen, als hij zijn penis laat zien. Uiteindelijk doet de jongen dit ook voor het oog van alle kijkers van de livestream. Nadien barsten de twee acteurs in lachen uit: "Hij heeft gewoon zijn piemel laten zien", schatert Wahib.

Onacceptabel

Topnotch, het platenlabel waarbij Wahib zit, heeft besloten alle werkzaamheden met hem neer te leggen. "We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af", zo staat te lezen in een statement. NPO Zapp, waar Wahib het programma Teenage Boss maakt, noemde de video eerder al "onacceptabel".

AT5 heeft de manager van Wahib en Ahammoud, Nathan Moszkowicz, om een reactie gevraagd, maar nog niets van hem gehoord. RTL, dat via Videoland Mocro Maffia uitzendt, verwijst naar het management van de acteurs en beraadt zich nog op een reactie.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]