Ga naar Content

Ajax-spits Haller test positief op corona en mist duel met ADO, Timber niet naar EK

AMSTERDAM - Sebastien Haller is heeft het coronavirus opgelopen. De spits van Ajax moet daardoor de wedstrijd tegen ADO Den Haag (aftrap 20.00 uur) aan zich voorbij laten gaan.

Ajax-spits Sébastien Haller - Foto: Pro Shots / Jasper Ruhe

Naast Haller ontbreekt tegen ADO ook Jurriën Timber vanwege een coronabesmetting. Antony en Noussair Mazraoui moeten het duel missen vanwege een blessure.

Ajax kan tegen ADO de koppositie in de eredivisie verstevigen. Bij winst vergroten de Amsterdammers het gat met PSV en AZ tot elf punten, waarbij Ajax nog een inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht speelt.

Timber

Voor Jurriën Timber betekent zijn positieve coronatest niet alleen dat hij het duel met ADO mist, maar ook dat hij het EK met Jong Oranje aan zich voorbij moeten gaan. De verdediger wordt vervangen door Lutsharel Geertruida van Feyenoord.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]