Ga naar Content

Vertrekkende Pattynama doet speech van 13 seconden bij Telstar: "Kort en krachtig"

VELSEN-ZUID - Het zit erop voor Shayne Pattynama bij Telstar. De verdediger speelde vrijdagavond tegen Roda JC zijn laatste wedstrijd voor de Witte Leeuwen. "Ik ben elke dag met een lach naar de club gegaan", zegt Pattynama, die vertrekt naar het Noorse Viking FK.

Reactie van Shayne Pattynama na z'n laatste wedstrijd voor Telstar - NH Nieuws

"Ik was erop gebrand om m'n laatste wedstrijd winnend af te sluiten", vertelt Pattynama na de 3-1 winst op Roda JC. "Ik zag dit niet als een afscheidswedstrijdje, want ik wilde honderd procent geven voor de club. Ik heb hier namelijk veel kansen gekregen."

Speech

Na de wedstrijd hield Pattynama op het veld nog een korte speech van dertien seconden naar zijn medespelers. "Het was een hele korte speech, ik ben daar niet zo goed in. Dat was vroeger al als ik voor de klas moest staan, maar ik wilde groep bedanken. Het was kort en krachtig."

Tekst loopt door onder de video.

Reactie van Andries Jonker na de winst op Roda JC - NH Nieuws

"Fantastische start van de vierde periode"

Telstar-trainer, Andries Jonker

Vierde periode

"Het is een fantastische start van de vierde periode", vertelt een blije Andries Jonker na afloop. De trainer van Telstar zag zijn ploeg een goede wedstrijd spelen. "We hebben verdiend gewonnen."

Telstar speelt pas op maandag 29 maart de volgende wedstrijd. De Witte Leeuwen gaan dan op bezoek bij FC Dordrecht.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]