Ga naar Content

Handbal: Volendam verliest in laatste seconden van Aalsmeer

VOLENDAM - De handballers van Aalsmeer hebben met 28-27 van Volendam gewonnen. In de laatste seconden van de wedstrijd benutte Aalsmeer-speler Tim Bottinga een penalty. 

Foto:

"Voor ons was het een lastige wedstrijd. Wij hadden vier geblesseerden en kregen vroeg een rode kaart. Tim Bottinga heeft heel goed zijn verantwoordelijkheid gepakt", sprak Aalsmeer-trainer Bert Bouwer na afloop.

Bert Bouwer na de nipte winst op Volendam - NH Nieuws

Volendam-keeper Dennis Schellekens baalde uiteraard na afloop. Hij was ook niet te spreken over de beslissing van de scheidrechter. "In mijn optiek stond de cirkelspeler al in de cirkel toen hij de bal ontving. De scheids zag het anders en gaf een penalty", verzuchtte Schellekens na het laatste fluitsignaal.

Dennis Schellekens baalde als een stekker na afloop - NH Nieuws

"In mijn optiek stond de cirkelspeler al in de cirkel toen hij de bal ontving"

volendam-keeper dennis schellekens

Aalsmeer gaat nu aan de leiding in de HandbalNL League met vijf punten uit vier wedstrijden. Volendam staat tweede met vijf punten uit vijf wedstrijden. Volendam-speler Tom Zwarthoed wil ondanks het verlies dit seizoen de finale om het landskampioenschap spelen. "Zo moet je er ook in staan. Anders ga je geen wedstrijden winnen", sprak de Volendammer na afloop.

Tom Zwarthoed na het verlies tegen Volendam - NH Nieuws

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]