Ga naar Content

Opstelling Ajax tegen Zwolle: Schuurs in de basis, Timber niet wedstrijdfit

De opstelling van Ajax voor het duel tegen PEC Zwolle is bekend. Sébastien Haller keert terug in de voorhoede, wat betekent dat Dusan Tadic naar links gaat. Anthony begint op de bank, waardoor Neres zal beginnen. Jurriën Timber is niet wedstrijdfit en ontbreekt vandaag in de wedstrijdselectie, hierdoor Schuurs kan rekenen op een basisplaats.

Foto:

Het duel tussen PEC Zwolle en Ajax begint zo meteen om 16.45 uur in Zwolle. Ajax staat nog altijd ruim bovenaan in de eredivisie. De Amsterdammers hebben zes punten meer dan nummer twee PSV en bovendien heeft Ajax nog een duel minder gespeeld. 

Doelpuntenmachine Ajax scoorde in de eredivisie dit seizoen al 76 keer in 24 duels, een gemiddelde van ruim drie goals per wedstrijd. Vorig seizoen won Ajax met 4-2 in Zwolle. Twee doelpunten van Quincy Promes, twee van David Neres. Beiden scoorden één keer op aangeven van Hakim Ziyech.

Ajax start met de volgende elf: Stekelenburg, Rensch, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Alvarez, Gravenberch, Klaassen, Neres, Haller en Tadic.

De aftrap is om 16.45 uur.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.