Ga naar Content

Het Park mikt op programma vanaf april: 'Ruim 1.000 aanmeldingen voor kaartverkoop'

HOORN - Precies een jaar geleden kreeg Nederland te maken met de eerste grote coronabeperkingen en moesten theaters de deuren sluiten. Hoewel er nog geen concrete versoepelingen zijn aangekondigd, wil Schouwburg het Park vooruit kijken. Het theater zet in op een programma vanaf april. Bezoekers kunnen zich al aanmelden en krijgen voorrang bij het reserveren zodra de kaartverkoop van voorstellingen start.

Foto: Tijmen Koelemeijer

Dat vertelde Cynthia Dekker van Schouwburg het Park afgelopen woensdag op WEEFF Radio. De schouwburg moest op 12 maart 2020 abrupt haar deuren sluiten. Het theater had die dag eigenlijk de musical Annie op de planken staan, maar deze werd direct afgebroken. “De acteurs kwamen net binnendruppelen en toen kwam de persconferentie”, legt Dekker uit.

De musical moet nog steeds worden ingehaald en zo zijn er meer voorstellingen die het afgelopen jaar verplaatst zijn. De schouwburg is voorzichtig positief en heeft vast een programma samengesteld, voor als de theaters weer open mogen. "We hebben al heel veel voorstellingen in het verschiet, van de 3JS tot de Ashton Brothers of Ellen ten Damme, maar ook heel veel leuke kindervoorstellingen."

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich al aanmelden voor voorstellingen in de periode april tot en met september. "Mensen kunnen hun gegevens vast achterlaten en krijgen dan voorrang bij het reserveren voor een voorstelling, zodra de kaartverkoop start."

De aanmelding is vrijblijvend en de bezoeker is bovendien ook nog niet verzekerd van een ticket, benadrukt Dekker. "Als er heel veel aanmeldingen binnenkomen, dan gaan we vast kijken of we extra speeldata kunnen regelen." 

En het loopt storm: "We hebben al meer dan 1.000 aanmeldingen van bezoekers die kaarten willen kopen", vertelt Dekker. Met name het geplande theaterconcert van de 3JS is populair.

Aanmelden kan via de website van de Schouwburg. Luister het hele interview op WEEFF Radio hier terug:

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]