Ga naar Content

Koen Smet naar hordenfinale op EK indoor, Nadine Visser topfavoriete voor goud

TORUN - Koen Smet is doorgedrongen tot de finale van de EK indoor. De hordenloper uit Amsterdam liep in de halve finale 7,69 seconden en kwalificeerde zich daarmee voor de eindstrijd. Nadine Visser (7,86) gaat als topfavoriete naar de finale op de 60 meter horden.

Foto: Orange Pictures

Koen Smet liep in de derde heat 7,69 en is daarmee sneller dan gisteren (7,80). Alle nummers twee veroverden een plek in de finale, maar de atleet van Phanos werd derde. Hij ging uiteindelijk als snelste nummer drie door naar de eindstrijd.

Tekst loopt door onder foto.

Foto: Orange Pictures

Nadine Visser

Voor Nadine Visser was het opnieuw een snelle heat. De Hoornse liep 7,86 en verbeterde zich met zes honderdsten vergeleken met gisteren (7,92). De tijd van Visser was het snelste van alle vrouwen in de halve finale en dus staat de Europees kampioene van 2019 als topfavoriet aan de start.

De finale bij de mannen met Smet begint vanmiddag om 17.00 uur. Daarna komen de vrouwen in actie. Visser komt om 17.15 uur in actie.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]