Ga naar Content

Aanvoerder Boy Deul langer bij FC Volendam: "Ik ben fitter dan ooit"

VOLENDAM - Boy Deul is ook volgend seizoen speler van FC Volendam. De 33-jarige middenvelder lichtte vrijdag een optie in zijn aflopende contract.

Boy Deul plakt er nog een seizoen aan vast in Volendam - NH Nieuws

"Ik had nog een optie in mijn contract. Dus ik ben nog sowieso een jaartje langer bij Volendam", zei hij vrijdag na de afsluitende training voor het duel met Roda JC.

Deul is dit seizoen een onmisbare kracht voor trainer Wim Jonk. De routinier speelde alle 26 competitieduels voor Het Nieuwe Oranje. Met zeven doelpunten en vijf assists heeft hij ook nog een flink aandeel in de productie van de Volendammers.

Lees ook

Meeste minuten

Vorig seizoen miste Deul enkele maanden wegens een rugblessure, maar dit seizoen heeft hij de meeste minuten gemaakt van alle Volendam-spelers. "Mijn lichaam voelt goed aan. Ik ben fitter dan ooit", zegt Deul.

Zaterdag wacht de ontmoeting met concurrent Roda JC om 16.30 uur aan De Dijk.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]