Ga naar Content

Telstar-speler Kick Groot: "Ik voel mij weer voetballer"

VELSEN-ZUID - "Ik voel mij weer een beetje voetballer. Heerlijk!", was het commentaar van Telstar-verdediger Kick Groot nadat hij eindelijk weer een gedeelte met de groep mee kon doen.

Kick Groot en Siebe Vandermeulen stonden weer op het veld bij Telstar - NH Nieuws

Groot is bezig aan zijn derde seizoen bij Telstar, maar door aanhoudend blessureleed speelde hij slechts zes duels. "Zolang ik hier ben heeft hij geen officieële wedstrijd gespeeld. Dat doet mij pijn, want het is een zeer prettig joch die elke dag de pollen uit de grond loopt", aldus Andries Jonker.

Groot heeft nog wel even nodig om weer helemaal fit te worden. Dat is voor de Zaankanter dan ook het belangrijkste. "Fit worden en misschien nog wat minuten maken", laat Groot weten over zijn doelstelling de rest van het seizoen.

 

Siebe Vandermeulen

Ook Siebe Vandermeulen stond deze week weer op het veld. De Belg was een maand of drie uit de roulatie door een knieblessure. Daarvoor speelde de jeugdinternational regelmatig in het team van Andries Jonker. "Ik ben heel tevreden dat ik de stap heb gemaakt naar Telstar. Ik heb veel minuten gekregen", aldus Vandermeulen."Hij heeft de jeugdopleiding van Genk doorlopen. Hij is Belgisch jeugdinternational. Dan ben je geen pannekoek", is Jonker lovend over de voetballer.

"Hij is Belgisch jeugdinternational. Dan ben je geen pannekoek"

telstar-trainer andries jonker

Vrijdag speelt Telstar om 21.00 uur tegen SC Cambuur. Dat duel komt nog te vroeg voor de voetballers. Uiteraard is de wedstrijd live te horen bij NH Sport.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]