Ga naar Content

Quinten krijgt jaar lang zijn eigen knoflooksaus

PURMEREND - Quinten Warner uit Purmerend heeft van dé maker van de Deen knoflooksaus een jaar lang zijn eigen knoflooksaus gekregen. De 25-jarige knoflookliefhebber begon vorige week een petitie nadat hij hoorde van de overname van Deen supermarkt. Hij wil de knoflooksaus van Deen in de schappen houden.

Quinten Warner met Deen salesmanager Piet Buis - Foto: Quinten Warner

"De petitie is inmiddels 3927 keer ondertekend. Het doel was 5000, maar ik ben bang dat ik die niet ga halen", vertelt Warner aan NH Nieuws. Warner pakt zijn actie serieus aan. "Ik heb de klantenservice van de Deen gebeld, die zouden het doorgeven aan de marketing afdeling", vertelt hij. "En die hebben er nu werk van gemaakt."

Van de supermarkt heeft Warner 100 flesjes knoflooksaus gekregen. "Dat niet alleen", vertelt hij enthousiast. "Ik heb van de maker van de saus (Epos Specerijen) mijn eigen knoflooksaus gekregen. Dit pakket krijg ik een jaar lang."

Voedselbank

Omdat Warner een jaar lang zijn eigen knoflooksaus krijgt, heeft hij besloten om de 100 flesjes die hij kreeg van de supermarkt te doneren aan de voedselbank. De actie voor de knoflooksaus is hiermee nog niet voorbij. Warner: "Binnenkort ga ik natuurlijk nog steeds verschillende knoflooksausen proeven. Zodat iedereen weet welke knoflooksaus zij moeten kopen als die van de Deen verdwenen is."

Foto: Quinten Warner

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Zaanstreek-Waterland?

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]