Sport

NL
V

Albert Gudmundsson: "Ik speelde toen tegen Jordy Clasie"

27 februari 2021, 20.50 uur · Door Marijn Willems

WIJDEWORMER - Na een kwakkelend begin onder de nieuwe hoofdtrainer Pascal Jansen heeft AZ de afgelopen drie wedstrijden winnend afgesloten. Het gevoel in de aanloop naar de topper van aanstaande zondag tegen Feyenoord is dus goed.

Albert Gudmundsson over AZ - Feyenoord - NH Nieuws

"De laatste twee wedstrijden hebben we het goed gedaan", zegt Albert Gudmundsson, die de afgelopen weken is uitgegroeid tot vaste basisspeler. "We hebben belangrijke overwinningen geboekt en de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord is natuurlijk helemaal belangrijk."

Tijdens zijn basisdebuut maakte Gudmundsson indruk, en bekroonde dat door al vroeg in de wedstrijd te scoren. "Ik speelde een goede wedstrijd. Ik scoorde nog op aangeven van Myron Boadu. Het was een leuke wedstrijd. Ik speelde op tien tegenover Jordy Clasie (toen nog Feyenoorder, red). Ik heb hem daar nu niet meer echt over gesproken, want dan wordt hij een beetje pissed off. "

Quote

"Het gaat er om om veel te spelen en in de juiste flow terecht te komen. En als dat gebeurt dan zie je de echte ik"

az-speler albert gudmundsson

Ondanks de vele minuten die hij maakt is Gudmundsson nog niet helemaal tevreden over zijn eigen spel. "Ik speel goed maar het kan veel beter. Met meer wedstrijden en meer ritme gaat het beter denk ik. Het gaat er om om veel te spelen en in de juiste flow terecht te komen. En als dat gebeurt dan zie je de echte ik."

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]