Start van hoofdcontent

Amsterdam

NL
V

André Hazes, Sam Feldt en Lucas & Steve geven testoptreden in Ziggo Dome

24 februari 2021, 10.44 uur · Door AT5

AMSTERDAM - Concerthal Ziggo Dome heeft vandaag bekend gemaakt welke artiesten er zullen optreden tijdens de twee grote proefevenementen in maart. Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee treden op 6 maart op, een dag later vindt er een concert van André Hazes plaats.

Ziggo Dome - Google Maps

De kaartverkoop start morgen. Bij beide evenementen zijn 1.300 bezoekers welkom, die vooraf worden getest en worden opgedeeld in groepen van 250 en een van 50.

Onderzoekers kijken op beide dagen hoe de groepen zich gedragen. "Aan de hand van de onderzoeksresultaten wordt toegewerkt naar veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit, zoals voorheen", laat de Ziggo Dome weten.

De belangstelling voor de evenementen is groot. Vorige week waren er al ruim 125.000 aanmeldingen, terwijl het nog niet eens bekend was wie er zouden optreden.

Bezoekers moeten, binnen 48 uur voordat het evenement plaatsvindt, een PCR-test doen en meewerken aan bijvoorbeeld een sneltest of temperatuurmeting als dat gevraagd wordt.

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]