Ga naar Content

LIVE NH Sport met Telstar - FC Eindhoven

VELSEN-ZUID - Telstar - FC Eindhoven is dé wedstrijd waar het vanavond allemaal om draait bij NH Sport. Om 21.00 uur gaat de bal rollen in Velsen-Zuid en hoor je alles over dit duel.

Foto: Pro Shots / Johan Manders

Beide clubs zitten in een lastige fase van de competitie. Blessures en een periode van mindere resultaten zorgen dat de play-offs buiten bereik dreigen te komen. Telstar staat er op plek negen nog het beste voor. De ploeg van trainer Andries Jonker heeft een achterstand van vier punten op FC Volendam dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. De Volendammers staan op de laatste potentiële play-off plaats. 

Lees ook

FC Eindhoven is na acht duels zonder overwinning weggezakt naar plek veertien op de ranglijst. Toch is het verschil met Telstar slechts zes punten. De heenwedstrijd eindigde in een 3-2 zege voor de Witte Leeuwen. Shayne Pattynama (foto) boog met twee treffers in het Jan Louwersstadion een 2-1 achterstand om in de overwinning. Edward Dekker doet verslag vanaf sportpark Schoonenenberg. 

Eerder op de vrijdag, om 16.30 uur, is de aftrap op De Toekomst bij Jong Ajax - SC Cambuur. Trainer Mitchell van der Gaag wist de koploper in Leeuwarden eerder dit seizoen te verrassen (2-3). Toen wel met Jurriën Timber, Devyne Rensch en Brian Brobbey in de basis; het trio dat donderdagavond in de Europa League met Ajax 1 van Lille wist te winnen. Rob Wanst maakt de interviews die je vanaf 19.00 uur in NH Sport kunt horen. 

Verder blikken we uiteraard nog terug op het succes van Ajax in Noord-Frankrijk en kijken we uiteraard ook alweer vooruit op Ajax - Sparta Rotterdam en VVV-Venlo -AZ. Dit en nog heel veel meer hoor je tussen 19.00 en 23.00 uur op de radio bij NH Sport. Presentatie Rob Mooij en Stef Swagers.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]