Sport

NL
V

Telstar zonder Korpershoek tegen NAC, aanvoerder meerdere weken aan de kant

15 februari 2021, 16.18 uur · Aangepast 15 februari 2021, 16.31 uur · Door Frank van der Meijden

VELSEN-ZUID - Telstar werkte maandagmiddag de laatste training af ten voorbereiding op het inhaalduel met NAC Breda van dinsdagavond. De ploeg van Andries Jonker kampt met een volle ziekenboeg: "We moeten daarom zuinig zijn op onze spelers."

Frank Korpershoek ontbreekt tegen NAC Breda. Aanvoerder ligt er meerdere weken uit met een enkelblessure - NH Sport / Thomas Brood

Het slechtste nieuws uit Velsen-Zuid was dat Frank Korpershoek de komende weken niet in actie zal komen voor Telstar. De aanvoerder van de Witte Leeuwen moest zich afgelopen zaterdag tegen Go Ahead Eagles voortijdig laten vervangen vanwege een enkelblessure. "Frank kan de komende weken niet spelen. De rest is gelukkig nog inzetbaar", zei Jonker. Shayne Pattynama heeft ook wat last na zaterdag, maar we hopen dat hij erbij kan zijn morgen."

Quote

"NAC Breda is niet goed genoeg om kampioenskandidaat te zijn"

Telstar-Trainer Andries Jonker

Andries Jonker ziet opponent NAC Breda niet als kampioenskandidaat. "NAC is daar niet goed genoeg voor. Cambuur is een stuk verder. NAC moet weer een aantal nieuwe spelers inpassen en dat gaat tijd kosten," aldus Jonker over de tegenstander van morgenavond.

Naast Korpershoek kan Jonker tegen NAC ook geen beroep doen op Sven van Doorm, Gyliano van Velzen, Siebe Vandermeulen, Yaël Liesdek, Kick Groot en Vincent Sprangers. Anass Najah keert terug van een schorsing.

Het duel tegen NAC Breda begint dinsdagavond om 21.00 uur. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]