Ga naar Content

Scoringsdrift PKC nekt Groen Geel in tweede helft

PAPENDRECHT - Groen Geel heeft een ruime nederlaag moeten slikken tegen PKC in de Korfbal League. De korfballers uit Wormer keerden met 24-16 huiswaarts. 

Screenshot van de wedstrijd PKC - Groen Geel op YouTube - Foto: YouTube-kanaal PKC

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op en kwam Groen Geel verrassend op 6-9. PKC knokte zich hierna terug tot 9-9. Dat was tevens de ruststand. In de tweede helft kwamen de korfballers uit Papendrecht op voorsprong en werd deze uitgebreid naar 12-10. Groen Geel kwam vervolgens via een vrije worp terug tot 12-11. De thuisploeg had hierna een betere fase en kwam tot 16-11. PKC reeg de doelpunten vervolgens aan elkaar en zag de zege niet meer in gevaar komen: 24-16.

Vanmiddag komen de andere Noord-Hollandse ploegen KZ en Blauw-Wit in actie tegen elkaar. NH Sport is aanwezig bij dit duel, na afloop zijn de reacties en samenvatting te zien op onze kanalen. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]