Ga naar Content

Jong AZ'er Berkhout: "Ik geloofde eerst mijn ogen niet"

WIJDEWORMER - Jong AZ heeft afgelopen maandag weer een overwinning geboekt. Met Jorn Berkhout in de basis boekten de beloften een verdiende zege tegen Eindhoven. De verdediger kijkt uiteraard met een goed gevoel terug op die wedstrijd.

Jong AZ'er Berkhout: "Ik geloofde eerst mijn ogen niet" - NH Nieuws

"Die kwam heel lekker aan ja", zegt Berkhout. "Dit is belangrijk voor het vertrouwen, een belangrijke overwinning. Het doel is nu om de drie punten ook vrijdag weer tegen TOP Oss binnen te slepen."

Tijdens de wedstrijd van de beloften was Berkhout getuige van een schitterdende goal. "Ja, die van Peertje Koopmeiners he. Ik geloofde eerst mijn ogen niet. Binnenkant paal, kruising, echt een heerlijke goal."

"Nu zit ik er lekker in en hopen dat ik dat door kan trekken"

jong AZ-speler jorn berkhout

De achtienjarige Berkhout speelt sinds 2013 in de jeugdopleiding van Jong AZ en ontwikkelt zich dit seizoen goed bij Jong AZ. "In het begin zat ik niet vaak bij de selectie. Ik moest vooral wennen aan het fysieke. Daarna heb ik grote stappen gezet in mijn ontwikkeling en ben ik er steeds beter in gekomen. Nu zit ik er lekker in en hopen dat ik dat door kan trekken."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]