Ga naar Content

Revaliderende Kevin Visser lichtpuntje tijdens training FC Volendam

VOLENDAM - Naast een waslijst aan zieken was er tijdens de laatste training voor het thuisduel van vrijdag tegen Excelsior een opvallende aanwezige. Kevin Visser stond na een zware knieblessure weer op het trainingsveld. 

Wim Jonk blikt vooruit op FC Volendam - Excelsior - NH Nieuws

Een kleine opsteker voor het team van Wim Jonk, in een week waarin veel spelers ontbreken wegens ‘ziekte’. Marco Tol was zo'n anderhalve week geleden de eerste speler die ontbrak omdat hij bij de coronatest positief bleek. De verdediger stond donderdagochtend weer op het trainingsveld, maar er ontbraken ook vijf spelers: Joey Roggeveen, Micky van de Ven, Mohammed Betti, Martijn Kaars en Dylandro Panka. 

Het vijftal zit, net als tegen Go Ahead Eagles, niet bij de wedstrijdselectie voor morgenavond. FC Volendam doet uit privacy-overwegingen verder geen mededelingen of deze spelers corona hebben. 

Tekst gaat verder onder het artikel

Lees ook

Kevin Visser 

Dat Kevin Visser weer op het trainingsveld staat, betekent niet dat hij binnenkort ook weer minuten zal maken voor de Volendammers. De middenvelder liep afgelopen zomer een zware knieblessure op waardoor hij lang binnen heeft getraind. Hij trainde dan ook apart van de groep.

"Er staat negen tot twaalf maanden voor dus wat dat betreft moet je jezelf daaraan houden. Bij de één kan dat wat sneller gaan, maar je moet er niet te veel haast bij hebben", aldus trainer Wim Jonk over de vooruitzichten van Visser.  

"Er staat negen tot twaalf maanden voor dus wat dat betreft moet je jezelf daaraan houden"

FC volendam-trainer wim jonk

Lees ook

Basiself

Het is de vraag of Jonk morgenavond tegen Excelsior weer plaats zal maken voor Marco Tol in zijn opstelling. Dinsdag won 'het nieuwe oranje' namelijk overtuigend met 3-1 op bezoek van Go Ahead Eagles. Toen zonder Tol en de hierboven genoemde afwezigen.  

FC Volendam - Excelsior begint vrijdagavond om 21.00 uur en is live te volgen op de radio te volgen bij NH Sport. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]