Ga naar Content

Ajax slaat toe en huurt Oussama Idrissi van Sevilla

AMSTERDAM - Ajax heeft zich vlak voor het verstrijken van de transferdeadline verzekerd van de diensten van Oussama Idrissi. De vleugelaanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Spaanse Sevilla. 

Oussama Idrissi in actie namens Sevilla - Foto: Pro Shots / Juan Jose Ubeda

Idrissi verruilde afgelopen zomer AZ, voor een transfersom van twaalf miljoen euro, voor Sevilla. In Spanje kwam de 24-jarige vleugelaanvaller echter weinig aan spelen toe en kwam slechts tot drie wedstrijden in de competitie. 

Ajax huurt Idrissi nu tot het einde van het seizoen en heeft vooralsnog geen optie tot koop bedongen. Aan het einde van het seizoen gaan beide clubs om de tafel om een eventuele koop te bespreken.

Idrissi komt, Promes gaat

Het vastleggen van Idrissi is het directe gevolg van het vertrek van Quincy Promes. Spartak Moskou huurt Promes tot het einde van het seizoen en dus zocht Ajax snel een vervanger. Met de komt van Idrissi is daarmee het vertrek van Promes direct opgevangen. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]