Ga naar Content

Alle teststraten van GGD Gooi en Vechtstreek beveiligd na vondst pakketje

HILVERSUM - Alle test- en vaccinatielocaties van de GGD Gooi en Vechtstreek worden per direct beveiligd. Gisteren werd een verdacht pakketje gevonden bij de teststraat in Hilversum waarop is besloten alle teststraten 24 uur per dag, fysiek te beveiligen. 

Foto: Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

"Naar aanleiding van het pakketje van gisteren, hebben we de beveiliging opgevoerd bij alle testlocaties van de GGD in de Gooi en Vechtstreek", vertelt een woordvoerder van de GDD aan NH Nieuws. "De Hilversumse teststraat kan daarom vandaag weer open."

Gisterochtend werd er een verdacht pakketje gevonden bij de teststraat, waarop de locatie meteen werd gesloten. De omgeving werd ruim afgezet door de politie en de Explosieven Opruimingsdienst werd opgeroepen. Na onderzoek bleken er 'brandbare goederen' met vuurwerk aan vastgeknoopt in het pakket te zitten. 

Altijd een beveiliger aanwezig

"De medewerkers zijn gisteren goed opgevangen en de politie heeft de locatie uitgebreid onderzocht", vertelt de woordvoerder. "De testlocaties worden nu 24 uur per dag beveiligd, ook fysiek, er is dus altijd een beveiliger aanwezig. De veiligheid van de medewerkers en de mensen die getest worden staat voorop."

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]