Start van hoofdcontent

Sport

NL
V

Telstar-trainer Jonker: "De wissels brachten nieuwe energie"

29 januari 2021, 22.31 uur · Aangepast 29 januari 2021, 23.10 uur · Door Frank van der Meijden

HELMOND - Telstar speelde vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen Helmond Sport. Trainer Andries Jonker kon leven met het gelijkspel maar had ook het gevoel dat er misschien wel iets meer in had gezeten. 

Jonker: "In de tweede helft stonden we veel beter" - NH Nieuws

"Ik vond dat Helmond terecht op voorsprong kwam. In de tweede helft stonden we veel beter en de wissels brachten energie. Na de 1-1 hing de 1-2 in de lucht", vertelde Jonker na afloop.

Ook ging Jonker in op zijn vaste 5-3-2 formatie, die ook tegen Helmond Sport weer weinig weggaf. "Deze formatie past goed de spelers. We spelen niet waar ik van hou, maar wat het beste voor de spelers is. Deze opstelling past onze spelers als een jas."

Quote

"Na de 1-1 hing de 1-2 in de lucht"

Telstar-tRainer Andries Jonker

Frank Korpershoek verscheen minder opgetogen voor de camera. De aanvoerder van Telstar had hoogstpersoonlijk de winnende treffer op zijn voet en baalde na afloop zichtbaar van het puntverlies. "We gingen op zoek naar de winnende. Dat siert de ploeg en geeft aan dat we vinden dat we hier hadden moeten winnen", zei Korpershoek. "We zijn niet tevreden met dit resultaat. Dat komt door de eerste helft, maar gelukkig hebben we het nog enigszins rechtgetrokken. Ik baal hier wel een beetje van."

Bekijk hieronder het hele interview met Frank Korpershoek

Korpershoek: "Hier balen we van. Dit levert niets op" - NH Nieuws

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de uitzending op NH Radio
  • De talkshow 'De Aftrap' is iedere vrijdag te zien om 18.15 uur, 20.15 uur en 22.15

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]