Ga naar Content

Telstar als proeftuin: "Veel talentvolle spelers"

VELSEN-ZUID - Verdediger Farouq Limouri uit de jeugd van Sparta is momenteel op proef bij Telstar. "Een jonge talentvolle speler die momenteel niet veel kan spelen bij Sparta. Bij ons kan hij volle bak trainen. Hij is een paar dagen op proef en dan gaan wij kijken of het bevalt", aldus trainer Andries Jonker. 

Andries Jonker: "Dat is het verhaal van de deur en de kier" - NH Nieuws

Naast Limouri was ook Quint Jansen de laatste weken op proef bij Telstar. De 30-jarige voetballer uit Zaandam zal dit seizoen echter niet het shirt van de Witte Leeuwen dragen. Jonker: "Hij heeft zelf besloten dat zijn toekomst niet bij Telstar ligt, dus kijkt hij elders rond." Ook Anouar El Azzouzi werd de afgelopen periode getest door de club uit Velsen-Zuid. "Hij mag op amateurbasis bij Jong Telstar komend seizoen spelen. Als hij dat tenminste wil. Wellicht traint hij de komende weken dan met ons mee", laat Jonker weten.

"El Azzouzi mag hier komen spelen. Als hij dat tenminste zelf wil"

Telstar-trainer Andries Jonker

Yassine Zakir

Ook Yassine Zakir stond donderdag weer op het traininsveld. De aanvallende middenvelder traint al een aantal maanden mee bij Telstar. "Hij is trouw en komt elke dag. Hij ontwikkelt zich heel erg goed en helpt ons met de aantallen op de training. Hij is alleen geen speler van ons", zei Jonker. De kans is daarom klein dat Zakir dit seizoen alsnog minuten gaat maken voor Telstar. 

Telstar speelt vrijdag om 18.45 uur de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Het duel is live te volgen op de radio in de uitzending van NH Sport.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]