Start van hoofdcontent

ZWAAG

nl

Muizenoverlast in supermarkt Zwaag, winkel tijdelijk gesloten

28 januari 2021, 10.09 uur · Aangepast 28 januari 2021, 13.18 uur · Door Ramon Besseling

ZWAAG - Bij een filiaal van de Dekamarkt aan de Korenbloem is gisteravond door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit  gesloten, omdat er overlast van muizen is. De supermarktketen gaat rigoureuze maatregelen nemen om de plaag tegen te gaan. "We proberen de sluiting van het filiaal zo kort mogelijk te laten zijn", aldus een woordvoerder van de supermarkt.

NH Nieuws

De winkel heeft al langere tijd last van muizen en heeft al eerder maatregelen genomen om het ongedierte het filiaal uit te krijgen, alleen blijkt het definitief bestrijden moeilijk. Daarom is nu besloten de winkel helemaal dicht te doen en een grote schoonmaakactie uit te voeren. Apparatuur en stellingen worden van de wanden afgehaald en er worden onder meer kieren en gaten gedicht. 

Artikel gaat verder onder de foto

NH Nieuws

De supermarktketen laat weten dat zij in nauw contact staan met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Als zij de winkel op orde hebben gemaakt zal de inspectiedienst de winkel opnieuw onderzoeken. Mochten daar geen bijzondere zaken aangetroffen worden, dan wordt het filiaal aan de Korenbloem weer geopend. 

"We proberen de sluiting van het filiaal zo kort mogelijk te laten zijn", aldus een woordvoerder van de supermarkt. "Zodat we weer snel klaar staan voor de essentiële behoeften van onze klanten in tijden van corona. Onze klanten zijn in de tussentijd van harte welkom om hun boodschappen bij ons filiaal aan de Grote Beer in Hoorn te doen."

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]