Ga naar Content

Kickbokser Levi Rigters vastberaden om Rico Verhoeven van de troon stoten

AMSTERDAM - Kickbokser Levi Rigters neemt zaterdag deel aan het viermanstoernooi Glory 77. In de halve finale neemt Rigters het op tegen Tarik Khbabez. In de andere halve finale vecht Rico Verhoeven tegen Amsterdammer Hesdy Gerges, de vervanger van de geblesseerde Jamal Ben Saddik. 

Levi Rigters bereidt zich voor op Glory 77 - NH Nieuws

Het zou dus kunnen dat Rigters het in de finale opneemt tegen Verhoeven. "Ik heb als doel om kampioen te worden bij Glory. Rico Verhoeven is de kampioen en dan moet je hem dus verslaan om kampioen te worden", aldus Rigters.

"Rico Verhoeven is de kampioen en dan moet je hem dus verslaan om kampioen te worden"

kickbokser levi rigters

Rigters traint al jaren bij het Amsterdamse Kops Gym. Samen met zijn trainer Jamal Karrouche en zijn halfbroer Thomas Bridgewater vormen de mannen een onafscheidelijk duo. NH Sport zocht de mannen afgelopen weekend op en maakte de bovenstaande videoreportage.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]