Ajax loot PSV in kwartfinales KNVB-beker

AMSTERDAM - Ajax moet voor een plek in de halve finales van het nationale bekertoernooi spelen tegen PSV. Dit was zaterdagavond de uitkomst van de loting voor de kwartfinales van de KNVB-beker. Ajax ontvangt de Eindhovense rivaal in de eigen Johan Cruijff ArenA.

Ajax plaatste zich voor de kwarfinales door afgelopen woensdag in Alkmaar met 0-1 te winnen van AZ. PSV won op zijn beurt dinsdag met 0-2 van FC Volendam. Op 10 januari van dit jaar speelden Ajax en PSV nog tegen elkaar in de competitie. Het werd toen 2-2 in Amsterdam.

Bij de loting werd ook bekend dat als Ajax van PSV zou winnen, de Amsterdammers in de halve finales een uitwedstrijd gaan spelen.

De kwartfinales worden op 9, 10 of 11 februari afgewerkt. De andere wedstrijden in de kwartfinales zijn: