Ga naar Content

LIVE extra NH Sport met bekerkraker tussen FC Volendam en PSV

VOLENDAM - PSV is dinsdagavond op bezoek in Volendam. De Eindhovenaren spelen in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi tegen FC Volendam. Een kraker die je van begin tot eind kunt volgen in een extra uitzending van NH Sport.

Foto: Pro Shots/Martijn Buskermolen

De radio-uitzending begint om 19.00 uur, de aftrap in Volendam is om 21.00 uur. Edward Dekker en Erik-Jan Brinkman doen het wedstrijdverslag.

FC Volendam trof PSV ruim drie jaar geleden ook al in het bekertoernooi. De ploeg van toenmalig trainer Misha Salden maakte het de eredivisionist bijzonder lastig. Na negentig minuten was het nog altijd 0-0 en pas in de verlenging maakte PSV het verschil.

Tekst gaat verder onder de samenvatting uit 2017

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Van de huidige selectie van FC Volendam waren Kevin Visser en Nick Doodeman toen ook van de partij. Visser revalideert van een zware knieblessure en ontbreekt daardoor. Doodeman is er wel bij.

Tekst gaat verder onder het artikel

Lees ook

FC Volendam speelt vanavond pas de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. De Volendammers hadden in de tweede ronde tegen de amateurs van ODIN '59 moeten spelen, maar vanwege de coronamaatregelen bleek dat onmogelijk. De KNVB besloot het toernooi te vervolgen zonder deelnemende amateurclubs. PSV won in de vorige ronde in Doetinchem met 2-1 van De Graafschap.

Woensdagavond is er vanaf 19.00 uur opnieuw een extra radio-uitzending van NH Sport. Dan staat AZ - Ajax (aftrap 21.00 uur) op het programma. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]