West-Friesland

NL
V

Family Time van TESSEL is WEEFF Top Favoriet

17 januari 2021, 15.29 uur · Door WEEFF

De Utrechtse jongens van TESSEL beginnen 2021 goed, met de komst van hun nieuwe single Family Time. Het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet op WEEFF Radio!

Still TESSEL - Family Time

De band TESSEL schopte het in 2019 tot de finale van de Grote Prijs van Nederland en gooide ook nog hoge ogen op de Popronde, een groot rondreizend festival met jonge bandjes en artiesten. Vaak een voorbode van een succesvol jaar, maar 2020 pakte anders uit dan gehoopt. De agenda kon worden leeg geveegd en de festivalzomer ging niet door. De band liet het hele jaar weinig van zich horen, maar is aan de kop van 2021 nu terug met een nieuwe, derde single.

Naam

Waar die naam TESSEL vandaag komt, wilde de band in 2019 wel uitleggen op de Popronde in Hoorn. De jongens waren toen te gast in de pop-up Popronde studio van WEEFF Radio. “Beach House, onze debuutsingle, is geschreven op Texel. 3FM DJ Herman Hofman draaide een demo van dat nummer op de radio. Toen kondigde hij ons aan als TESSEL en zaten we eraan vast”, vertelden ze toen.

Family Time van TESSEL is de hele week lekker vaak te horen op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Family Time van TESSEL, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

💬 Mail ons met jouw verhaal
Heb jij tips, een verhaal te vertellen of een interessante foto gemaakt? Stuur ons jouw nieuws via [email protected].

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]