Ga naar Content

Alkmaarder Mees Kaandorp is met Almere City klaar voor de eredivisie

WIJDEWORMER - Twee treffers maakte Mees Kaandorp dit seizoen en allebei waren ze  tegen zijn oude club AZ. Namens Almere City won hij met 2-5 op bezoek bij de Alkmaarse talenten. "Ik hoop dat ik nu ook goals kan maken tegen andere clubs."

Alkmaarder Mees Kaandorp over stap naar eredivisie met Almere City - NH Nieuws

"We maakten het verschil door opportunistisch spel",  blikt Mees Kaandorp terug op de klinkende zege van vrijdagavond tegen Jong AZ. "We kunnen ook heel goed voetballen."

Cambuur favoriet

Door de overwinning staat Almere City nu bovenaan, wel met een wedstrijd meer dan Cambuur Leeuwarden. De Friezen komen zondag nog in actie tegen NEC. En als het gaat om het kampioenschap is Kaandorp eerlijk. "Cambuur is wel de favoriet, maar ik denk dat we goed mee kunnen doen."

Eredivisie

Verder vooruit kijkend hoopt de oud-AZ'er uit Alkmaar een stap hogerop te maken met Almere City. Kaandorp ziet dat zijn club er klaar voor is en hij zelf ook. "Het is mijn doel om in de eredivisie te spelen. Ik hoop dat ik de lijn van de eerste helft van vrijdagavond kan doortrekken en dan die stap maken naar de eredivisie."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Mees Kaandorp.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]