Ga naar Content

Jansen: "Na zo'n overwinning slaap je lekker"

WIJDEWORMER - AZ boekte woensdagavond een knappe 3-1 overwinning uit bij PSV. De driepunter in Eindhoven zorgde voor een goede nachtrust voor Pascal Jansen. "Het slaapt prima als je op deze manier thuiskomt", zegt de AZ-trainer met een grote glimlach.

Pascal Jansen: "Na zo'n overwinning slaap je lekker" - NH Nieuws

Toch blijft Jansen niet te lang met zijn gedachten bij die wedstrijd. "Het vizier is nu meteen op ADO Den Haag gegaan. De jongens die in de basis staan doen vandaag een preventietraining. Ik kijk wat beelden terug en spreek nog wat jongens individueel. De jongens die niet of nauwelijks hebben gespeeld trainen vandaag nog wel buiten."

AZ treft zaterdagavond met de Hagenaren een tegenstander die in de onderste regionen van de eredivisie verkeert. "De wedstrijd van gister is gespeeld en zaterdag wacht weer een hele nieuwe tegenstander met hele nieuwe ideeën. Het is aan ons om te laten zien dat we ook deze wedstrijd winnend kunnen afsluiten."

"Als je uit in Eindhoven wint dan voelt een speler over het algemeen minder pijntjes dan wanneer je verliest"

az-trainer pascal jansen

Blessures

Jansen kan tegen ADO geen beroep doen op de langer geblesseerden Dani de Wit en Jonas Svensson. Of daar ook nog andere spelers bijkomen is de vraag. "Het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Maar als je uit in Eindhoven wint, dan voelt een speler over het algemeen minder pijntjes dan wanneer je verliest. De jongens zijn vooralsnog goed binnen gekomen."

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]