Ga naar Content

Hovocubo wacht loodzware klus in Champions League: "Hopen dat zij een offday hebben"

ZWAAG - Hovocubo kan zaterdag flink aan de bak in de wedstijd bij de laatste 32 van de Champions League. De zaalvoetballers nemen het op tegen grootmacht Inter FS. "Laten we hopen op een stunt", zegt Appie Attahiri vooruitkijkend op het duel.

Appie Attahiri kijkt vooruit op Champions League-duel - NH Nieuws / Rob Wanst

Het is niet voor het eerst dat Hovocubo tegen Inter FS speelt. In 2014 speelde de ploeg van Sander van Dijk ook al tegen de Spanjaarden. Destijds verloren de Zwagenaren met 0-5 van het sterrenteam, waar toen onder andere Ricardinho voetbalde.

Europese top

Inter FS is dertien keer kampioen van Spanje en won zeven keer een Europese hoofdprijs. Attahiri hoopt dat Hovocubo dit keer wel kan stunten. "We moeten realistisch blijven. Wij zijn ook geen Europese top, maar we doen er alles aan om daarheen te groeien. Zij zijn de favoriet", zegt de smaakmaker. "Laten we hopen dat zij een offday hebben en wij net een mooie dag hebben."

In aanloop naar het Europese treffen speelde Hovocubo een oefenwedstrijd tegen het Nederlands elftal. In Zeist bleef de stand steken op een 4-4 gelijkspel.

Hovocubo speelt op zaterdag 16 januari om 12.00 uur uit tegen Inter FS.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]