Ga naar Content

Telstar-trainer Jonker eerlijk na nederlaag: "Vandaag een paar kilo's te licht"

DOETINCHEM - Telstar verloor vrijdagavond op bezoek bij De Graafschap met 2-0 en dat was volgens Andries Jonker volkomen terecht. De trainer van Telstar zag dat zijn ploeg moeilijk een vuist kon maken tegen de nummer drie van de eerste divisie.

Andries Jonker na De Graafschap - Telstar - NH Nieuws

"Na de 1-0 bleven we wel goed verder voetballen en was er geen sprake van paniek. We kregen daarna nog een goede kans op de gelijkmaker, maar we waren eigenlijk een paar kilo's te licht voor de Graafschap", zei Jonker na afloop.

"De 3-0 was dichterbij dan de 2-1"

Telstar-trainer Andries jonker

Jonker zag zijn ploeg in de tweede helft maar moeilijk tot kansen komen. "We probeerden ons plan alsnog uit te voeren in de tweede helft. We waren in de eerste helft zeker niet de mindere ploeg. Uiteindelijk was de 3-0 wel dichterbij dan de 2-1", aldus Jonker.

Telstar blijft ondanks het verlies op de achtste plaats staan in de ranglijst. De volgende wedstrijd van Telstar is een uitwedstrijd tegen TOP Oss op zondag 17 januari.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]