Ga naar Content

15-jarige jongen door twee onbekende mannen ontvoerd en mishandeld in Amsterdam-West

AMSTERDAM - Een 15-jarige jongen is gisteravond in Amsterdam-West door twee mannen in een auto meegenomen. De twee hebben de jongen mishandeld, beroofd en daarna weer uit de auto gelaten. De politie roept op getuigen zich te melden.

Foto: Politie

Het slachtoffer liep rond 19.00 uur met het huisvuil naar afvalcontainers op de hoek van de Burgemeester van de Pollstraat en de Burgemeester Cramergracht. Twee onbekende mannen spraken hem daar aan en sleurden hem kort daarna met geweld in een auto. De jongen werd meerdere malen in de auto mishandeld en vervolgens beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. 

Pas na een uur werd de jongen vrijgelaten, in de buurt van het Erasmuspark. De verdachten vertrokken daarna weer.

Politie zoekt getuigen

De politie zoekt de verdachten van beiden ongeveer 20 jaar oud. De ene verdachte heeft een lichte huidskleur, een slank postuur, bruin krullend haar tot over zijn schouders, een moedervlek op de rechterzijde van zijn neus en is ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een zwarte regenjas van The North Face en een zwarte broek van Nike.

De andere verdachte heeft een getinte huidskleur, een gespierd postuur, is ongeveer 1,90 lang en droeg een zwarte jas en een grijze broek van Nike.

💬 Wil je niets missen uit Amsterdam?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]