Ga naar Content

AZ-trainer Pascal Jansen over Vitesse: "Een van de meest verrassende ploegen"

WIJDEWORMER - Het veelbewogen jaar van AZ zit er bijna op. Maar voordat de ploeg van Pascal Jansen kan gaan genieten van een paar vrije dagen, staan er nog twee zeer belangrijke wedstrijden op het programma. Met om te beginnen het duel van woensdag tegen nummer drie Vitesse.

Jansen over komende tegenstander: "Vitesse een van de meest verrassende ploegen" - NH Nieuws

"Vitesse is een van de meest verrassende ploegen van dit jaar", zegt de trainer over de komende tegenstander. "Ze hebben een interessante speelwijze, een nieuwe coach voor de groep, een paar prima spelers en ze boeken goede resultaten. Het belooft een spektakel te worden."

Een blik op de ranglijst van de eredivisie toont hoe belangrijk de wedstrijd is. Als AZ aanspraak wil maken op een hoge notering op de ranglijst, dan moet het winnen van Vitesse. "Het is een hele belangrijke wedstrijd. We zitten in een aardige reeks op het moment met twee gewonnen duels op rij. We willen het huidige kalenderjaar heel graag op een positieve wijze afsluiten, en Vitesse moet de eerstvolgende worden."

"We zijn heel blij om hem weer bij ons te hebben. Het zal alleen nog wel even duren voordat beiden wedstrijdfit zijn"

az-trainer pascal jansen

Goed nieuws komt er deze week vanuit de Alkmaarse lappenmand. Ron Vlaar sloot al eerder aan bij de groepstraining, en dinsdag deed ook Jordy Clasie weer voor het eerst mee. "Hij heeft vandaag voor het eerste een flink deel met de groep meegedaan. Dat was al even geleden. We zijn heel blij om hem weer bij ons te hebben. Het zal alleen nog wel even duren voordat beiden wedstrijdfit zijn."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]