Start van hoofdcontent

NOORD-HOLLAND

nl

NH Radio's June deelt Dankjewel Pakketten uit aan Noord-Hollandse helden

22 december 2020, 16.56 uur · Aangepast 22 december 2020, 18.00 uur · Door Emma Wesseling

NOORD-HOLLAND - June Hoogcarspel van programma June Tot Twaalf op NH Radio rijdt vandaag de hele provincie door om Noord-Hollandse toppers te voorzien van een Dankjewel Pakket. Zij zijn daarvoor aangemeld door hun naasten. 

June van NH Radio brengt Dankjewel-pakketten rond - NH Nieuws / Stephan Brandhorst

Normaal gesproken organiseert NH Radio het Dankjewel Diner, om mensen die zich hebben ingezet voor hun omgeving of een bijzonder jaar achter de rug hebben in het zonnetje te zetten. Door de coronacrisis kan dat dit jaar niet doorgaan. 

"Het Dankjewel Pakket is een verrassingdoos met allerlei lekkere dingen", zegt June terwijl ze in Purmerend weer een held verrast met een pakket. "Mensen die het ontzettend verdienen zetten we in het zonentje. Als een soort steuntje in de rug."

June laat het er echter niet bij zitten en stapte vanmorgen om 7.00 uur in haar bus om samen met collega Tije Dankjewel Pakketten uit te delen. "We rijden door tot laat in de avond. We willen iedereen een paar dagen voor Kerst dat pakket geven, want je wil ze een goed gevoel geven. En zelf word ik er ook blij van", aldus June.

Foto: Dankjewel Pakket 2020 - NH Nieuws

Meeluisteren kan tot 12.00 uur live op NH Radio. Daarna zal June regelmatig aanschuiven bij haar collega's in andere programma's om de luisteraars op de hoogte te houden van de vorderingen.